Glavešine Torina se digle oko Radonjića, predsednik kluba besan

Autor: Filip Rodic
sreda 06.12.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Burno u Torinu

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Velika prašina se digla zbog odluke trenera Torina Ivana Jurića da iz tima skloni Nemanju Radonjića zbog "nezalaganja i neadekvatnog ponašanja”.

Srpski reprezentativac ima ugovor do 2025. sa Torinom, pa će Jurić morati ipak da "trpi" Radonjića u ekipi. Sportsk direktor Davide Vinjati i predsednik Urbano Kairo su intervenisali izjavama, opovrgnuvši priče o odlasku Radonjića već u januaru.

"Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigde. Videćemo šta će biti na tržištu... Ima još mnogo utakmica, možda će već na sledećoj igrati i biti dobar", kaže Vinjati i dodaje da Nemanja mora da pokaže profesionalizam.

"Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizan".

Predsednik Torina, biznismen Urbano Kairo, izjavio je "da je besan zbog svega što se dešava sa Radonjićem”.

"Besan sam na onoga ko je pustio tu laž u javnost. Radonjić se povredio na treningu i zbog toga nije bio na klupi jer je, složićete se, beskorisno stavljati rezervne igre na koje ne možete da računate. Nema ništa od tih insinuacija, Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao", kaže prvi čovek kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke