Glavobolja za De la Fuentea - Ko umesto Karvahala na Srbiju?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.10.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Povreda beka Real Madrida nije mogla u gori čas.

EPA-EFE/Zipi
EPA-EFE/Zipi

Povezane vesti

Koliko svaki detalj na terenu ume da bude sudbonosan pokazao je večerašnji primer sa utakmice Real Madrida i Viljareala kada je u poslednjim trenucima meča povredu kolena doživeo zamenik kapitena španskog velikana Dani Karvahal.

Desni bek kraljevskog kluba je doživeo težak udarac u koleno koji će ga, sada je već izvesno, neko vreme odvojiti sa terena.

Muke će imati trener Reala Karlo Anćeloti, ali će se bliže sa problemima suočiti i selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente u čijem timu je Karvahal značajan faktor.

Španija već u nedelju u Mursiji dočekuje Dansku, a tri dana kasnije se u Kordobi sastaje sa Srbijom protiv koje je remizirala prošloga meseca.

Iako će naredni dani dati tačan stepen Karvahalove povrede, već sada je jasno da će iskusni bek preskočiti oktobarske reprezentativne obaveze.

Postavlja se pitanje za koga će se odlučiti De la Fuente umesto Realovog beka?

Sudeći prema spisku objavljenom pre nekoliko dana, klasični desni bekovi su Pedro Poro iz Totenhema i Oskar Mingeza iz Selte.

Poro je već treću sezonu prilično dobar u Totenhemu, dok je Mingeza malo opao sa formom nakon briljantnog početka sezone.

Sasvim je izvesno da će se De la Fuente odlučiti za jednog od njih, dok bi u bliskoj prošlosti izbor sasvim izvesno pao na veterana Hesusa Navasa koji se nakon osvajanja Evropskog prvenstva povukao iz reprezentacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke