Glavobolja za Kontea - Romero se (opet ) povredio

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 18.08.2022.
00:20
Izvor: Sportske.net

Argentinac nema sreće sa povredama

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Štoper Totenhema Kristijan Romero odustvovaće sa terena najmanje tri do četiri nedelje zbog povrede, prenose engleski mediji.

Romero je skrenuo pažnju na sebe prošle nedelje tokom utakmice protiv Čelsija (2:2) kada je u šesnaestercu uhvatio za kosu Marka Kukurelju, a onda povukao i oborio na pod neposredno pre nego što je izveden korner koji je bio prethodnio narednom iz kojeg je postignut gol. Var je odlučio da nije bilo ničeg spornog, što je izazvalo burnu reakciju ''plavaca''.

Argentinski fudbaler je povredu mišića zaradio upravo na pomenutoj utakmici na ''Stamford Bridžu'', zbog koje će propustiti nekoliko mečeva, među kojima je i utakmica protiv Mančester sitija.

Otkako je došao na pozajmicu iz Atalante prošlog leta Romero nema sreće sa povredama. U klub iz Londona došao je sa povredom kolena koju je zadobio u finalu Kopa Amerike. Zatim je zadobio ozbiljnu povrednu ahilove tetive koja ga je od terena odvojila tri meseca, a zbog povrede kuka propustio je poslednja tri meča u Premijer ligi prošle sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke