Glavomet u Londonu - Benzema blistao, Haverc "zakuvao", Bajern gubi u Španiji

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 06.04.2022.
21:47
Izvor: Sportske.net

Real bolji za jedan gol na poluvremenu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida vode na poluvremenu u Londonu protiv Čelsija 2:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, zahvaljujući golovima dvostrukog strelca Karima Benzeme.

U petom minutu viđeno je prvo uzbuđenje na meču kada je Kai Haverc loše šutirao nakon sjajne duge lopte koju je prihvatio.

Real je uzvratio u 10. minutu kada je Vinisijus Žunior pogodio prečku nakon sjajne akcije u kojoj su učestvovali Karim Benzema i Vinisijus Žunior.

U 14. minutu Eder Militao je zaradio žuti karton nakon što je nakon proklizavanja nemoćno faulirao Haverca, pa zbog toga neće igrati u revanšu za šest dana u Madridu.

Minut kasnije iz slobodnog udarca se oprobao Ris Džejms, ali je Tibo Kurtoa bio siguran.

U 20. minutu oprobao se Mejson Maunt, ali je njegov udarac bio nedovoljnog inteziteta da ugrozi pouzdanog Kurtou.

Benzema je doneo prednost Realu u 21. minutu na asistenciju Vinisijusa Žuniora, a svega tri minuta kasnije isti fudbaler je na dodavanje Luke Modrića na isti način duplirao prednost kraljevskog kluba.

U 40. minutu Haverc je postigao odličan gol glavom na asistenciju Žoržinja i iz vrlo rizične situacije prevario Kurtou, a samo dva minuta kasnije falilo je da Benzema zaokruži het-trik jer je promašio zicer.

Fudbaleri Viljareala vode proti Bajern Minhena na svom stadionu sa 1:0.

Iako je Bajern kao apsolutni favorit ušao u ovaj dvomeč, za sada ne izgleda Viljareal ne izgleda kao lak plen. Dominirala je ekipa Julijana Nagelsmana, a onda je usledio šok kada je odbrana Bajerna izgledala kao drugorazredna, a napad Viljareala to iskoristio perfektnom akcijom. Lo Selso je poslao povratnu loptu za Danžumu koji matira Manuela Nojera.

Na semaforu je nakratko stajalo i 2:0 posle ludog gola Kokelana iz mrtvog ugla, ali se ispostavilo da je nekadašnji vezista Arsenala bio u ofsajdu. Sve u svemu, paklen dvomeč imamo!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke