Gledamo li Erlinga Halanda u Beogradu?

Autor: Nemanja Janošev
subota 09.12.2023.
21:08
Izvor: Sportske.net

Najnovije informacije.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Napadač Mančester sitija Erling Haland, prema poslednjim informacijama, neće biti deo tima na sutrašnjoj utakmici Premijer lige protiv Lutona.

Za sada je nepoznat razlog njegovog odsustva, ali dobro obavešteni izvori kojima prate dešavanja na "Etihadu" javljaju da ga neće biti u susretu sa Lutonom. 

To bi moglo da znači da ga Pep Gvardiola odmara ne bi li igrao u sredu protiv Crvene zvezde, ne zato što je to neophodno iz perspektive rezultata, već iz razloga što bi Haland mogao da popravlja formu na stadionu "Rajko Mitić". Norvežanin nije bio strelac u duelima sa Totenhemom i Aston Vilom gde njegova ekipa nije pobeđivala.

Ali, verovatniji razlog jeste da je u pitanju manja povreda i da Pep Gvardiola ne želi ništa da prepusti slučaju. Očekuje se da će španski strateg odmarati većinu prvotimaca u Beogradu i da među njima svakako biti i Erling Haland, ali kako još uvek ne postoje precizne informacije o stanju Norvežanina, ne može da sigurnošću da se tvrdi hoće li on ili neće biti na terenu u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke