Gnabriju puklo pred očima: "Kako mogu Koman i Sane, a ne ja!?"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 19.04.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Nemac sve dalje od novog ugovora u Bajernu.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Višestruki šampion Nemačke Bajern samo što nije produžio ugovor sa dvojicom iskusnih prvotimaca Tomasom Milerom i Manuelom Nojerom, dok je situacija daleko teža kada je reč o obnovi saradnje sa Seržom Gnabrijem i Robertom Levandovskim, saznaje Kiker.

Kako se navodi, Bajern sigurno neće pristati na povećanje Gnabrijeve plate i kako stvari stoje reprezentativac Nemačke i strelac drugog gola u pobedi protiv Arminije u Bilefeldu od ovo ili narednog leta će promeniti dres.

"Serž zna šta tražimo od njega, takođe i po pitanju igara. Trenutno je u fazi razmišljanja. Čim stvari postaju jasnije, biće obelodanjeno", rekao je nedavno za nemački Sport1 direktor Bajerna Oliver Kan.

Gnabrijev ugovor sa Bajernom ističe na leto 2023. i postoji opcija i da naredne sezone ostane u Minhenu, ali da potom ode besplatno, što baš i nije u interesu kluba.

Reprezentativac Nemačke neće da dozvoli da zarađuje "samo" osam miliona evra godišnje, dok na drugoj strani Kingsli Koman i Leroj Sane imaju čak 17!?

Međutim, Bajern nije spreman na drastično povećanje plate i to bi mogla biti tačka raskola, a u redu čekaju Real Madrid i nekoliko engleskih klubova.

Drugi veliki problem je Levandovski, a uprkos jasnoj odlučnosti Bajerna da ga zadrže i naredne sezone, sada se u Minhenu prodaja sve više ističe kao opcija.

Kiker saznaje da je Barselona spremna da ponudi za Poljaka 40 miliona evra, a da je Bajern odbio da produži ugovor Levandovskog na još dve godine uz povećanje plate.

Kada je reč o dolascima, Bajern više ne može da kupuje šta hoće u Nemačkoj, dok ni Ajaks ne želi da ispod cene pusti talentovanog Rajana Gravenberha.

Bajern za vikend ima šansu da overi titulu u Nemačkoj pobedom nad Borusijom iz Dortmunda, a kvota da će Robert Levandovski prvi postići gol na meču na AdmiralBetu iznosi spektakularnih 3,13.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke