Golgeterska serija i maestralna partija Andrije Živkovića! Srbi zaustavili PAO!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.02.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler nastavlja da ređa golove...

EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS
EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Povezane vesti

Konačno pobeda PAOK-a, oni su danas na gostovanju Panetolikosu uspeli da pobede sa 1:3, a jedan od najboljih na terenu bio je i Andrija Živković. 

Zbog ekstremno gustog rasporeda za PAOK, trener gostiju je hteo da odmori pojedince, između ostalih i nađeg Andriju Živkovića, ali kada je na poluvremenu bilo 1:0 za Panetolikos, jasno je bilo da je vrag odneo šalu. 

Hadžiteodoridis je bio strelac za domaćina u 5. minutu, ali je onda u nastavku došlo do preokreta. 

Andrija je ušao na teren u 63. minutu i odmah je uneo živost u ekipu PAOK-a. Prvi gol za crno-bele videli smo u 72. minutu kada je Silva Torehon ubacio loptu u sopstvenu mrežu, da bi Andrija Živković pogodio samo minut kasnije. 

Konačnih 1:3 postavlja Konstantelias, naravno, na asistenciju igrača utakmice, Andrije Živkovića, u 90. minutu. 

Ide naruku ekipi PAOK-a i remi, zaista neverovatan remi Panatinaikosa protiv poslednjeplasiranog tima Kifisiasa. 

Izgledalo je da će domaći lagano doći do pobede posle gola Palasiosa u 37. minutu, ali je Šenkeveld dobio crveni karton u 64. minutu i tako je otežao Panatinaikosu posao do kraja utakmice. 

U 68. minutu izjednačenje preko Milićevića, a do kraja Panatinaikos nije uspeo da nadomesti sve što je uradio u dotadašnjem delu susreta, ostalo je 1:1. 

Ožegović je danas igrao za goste do 62. minuta, Dušan Jovančić od 46. minuta, a za domaće Mladenović je bio na terenu do duboke nadoknade vremena. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke