Golman Dinama razočaran u Jokana: ''To je nepoštovanje!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.05.2023.
08:35
Izvor: Sportske.net

Juče su ubedljivo pobedili pod vođstvom novog trenera.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Slaviša Jokanović nije uspeo da privede kraju ovu sezonu na klupi moskovskog Dinama. Uprava kluba smenila je srpskog stručnjaka posle prošlonedeljnog poraza na svom terenu od Ahmata (0:3), a u iščekivanju dolaska Marka Nikolića na tu poziciju, ekipu do kraja sezone vodi Igor Alpatov koji ima zanimljivu biografiju.

Pod vođstvom Alpatova, Dinamo je juče kao gost ubedljivo savladao poslednjeplasiranu ekipu Torpeda sa 3:0, a golman Igor Leščuk je u razgovoru sa novinarima prilično iskritikovao doskorašnjeg trenera.

Pre svega, zasmetalio mu je što se Jokanović nije pozdravio sa igračima kada je saznao da je smenjen.

''O Jokanovićevom odlasku smo saznali iz medija, on nam ništa pre toga nije rekao. Na kraju je samo poslao poruku u grupu na telefonu u kojoj je rekao da odlazi. Mislim da je to nepoštovanje nas igrača. Ipak smo sarađivali godinu dana, mogao je da dođe makar da se rukuje sa nama'', ističe Leščuk.

On otkriva i koji je bio najveći problem tokom saradnje sa srpskim stručnjakom.

''Imali smo problem, jer nikako nismo uspevali da se sporazumemo s njim, nismo shvatali kako bi trebalo da igramo i to nas je sve frustriralo. Dolaskom novog trenera Alpatova najzad smo počeli da razumemo šta se od nas traži'', uverava Leščuk.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke