Gotovo je - Laporta doneo odluku o Kumanu

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 03.06.2021.
17:21
Izvor: Sportske.net

Rešeno pitanje trenera u Kataloniji.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Uprava Barselone na čelu sa predsednikom Đoanom Laportom odlučila je da Ronald Kuman ostane na klupi tog tima i naredne sezone.

Posle nekoliko stresnih nedelja za Holanđanina, usled čega je čak završio i u bolnici, sva nagađanja i medijska pisanja se obustavljaju, jer će Kuman predvoditi Barselonu sve dok rezultati ne kažu drugačije.

Laporta i Kuman su se nekoliko puta do sada sastajali kako bi razgovarali o budućnosti i iispostavilo se da u nju ulaze zajedno. Katalonci su do sada izuzetno aktivni na transfer pijaci s obzirom na to da su angažovali Serhija Aguera, Emersona i Erika Garsiju, a ubrzo stiže i holandski dvojac u vodu Vajnalduma i Memfisa Depaja.

Kuman je prošlu sezonu sa Barsom završio na trećem mestu, uz osvojen Kup kralja. Imao je mnoštvo problema u vidu sastava, koji nije bio konkurentan kao prethodnih godina, ali je ipak uspevao da ostane u trci za titulu sve do same završnice.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Friday, 04.06.2021
00:23

Samo je ozvaničeno ono što se odavno znalo... da Barsi nema pomoći. Jedino ostaje da se vidi može li Kuman da u prvih 10-ak kola narednog prvenstva zabeleži još gori start od prethodnog, koji je bio najgori Barsin start još od 19xy godine? I da li može u 1/8 finala LŠ (ako dotle stigne?) da zabeleži još gori rezultat od prošlogodišnjih 8:2 i da skine Setijena sa trona?