Gotovo? Mančester Junajted kupio pleja Barse, Katalonci našli zamenu?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 12.05.2022.
13:01
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je posao pred završetkom...

EPA-EFE/BIEL ALINO
EPA-EFE/BIEL ALINO

Povezane vesti

Kako tvrde mediji u Španiji, sve je gotovo, Frenki De Jong je novi igrač Mančester Junajteda.

Navodno ostali su detalji, on će se preseliti kod bivšeg trenera Ten Haga, suma je između 70 i 80 miliona evra, koliko je Barsa platila Ajaksu. Ćavi ne vidi Holanđanina kao bitno igrača, on je sreća da se ponovo nađe u timu sa Van de Bekom i oživi kičmu tima iz Ajaksa.

Katalonci su svakako dobro prošli, tim pre što De Jong nije baš pokazao ono što ga je krasilo u Amsterdamu, a sada će Ćavi moći da se usmeri na prvu metu.

U pitanju Karlos Soler, sjajni 25-godišnji vezista Valensije. Iako su "Slepi Miševi" ranije demantovali da pregovaraju sa Barselonom, čini se da će teško odoleti ponudi. Momak koji je prošle godine debitovao za Španiju je dete kluba, šest godina je u prvom timu, a ne krije želju da se preseli na sever. 

Uz prodaju De Jonga, Barsa će rasteretiti budžet, on je zarađivao oko 11 miliona evra, Soler sigurno neće biti ni blizu. Za De Jonga je zainteresovan Gvardiola, Siti kao adut ima igranje Lige šampiona, ali De Jong bi rado ponovo sarađivao sa Ten Hagom. 

Barselona je savladala u vanrednom kolu Seltu, završiće kao drugi, večeras se igraju preostala tri meča 36. kola, AdmiralBet izdvaja malo golova na meču Sosijedada i Kadiza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke