Gotovo! Pol Pogba ima novi klub!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.05.2022.
08:24
Izvor: Sportske.net

Nađeno rešenje, euforija...

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Navijači su se molili želja im je ispunjena.

Pol Pogba se nakon šest godina vraća u "svoj" Juventus.

U Junajtedu su ga optuživali da nije nikada mentalno ni odlazio iz Torina kada se vratio na "Old Traford" 2016. godine, za svetski rekord, a ovim potezom je pokazao da je imao veliku želju da zaigra za Juventus.

"Gazeta" piše da je nađeno rešenje, 10 miliona evra, plus bogati bonusi, ugovor na tri godine za Francuza koji će biti novi lider veznog reda i totem ekipe.

On je odbio ponudu Junajteda od 25 miliona evra, dogovorio se sa Sitijem, ali je odustao iz poštovanja prema "Đavolima". PSŽ je nudio više, no, Pogba je od samog početka imao jednu jedinu nameru, da se vrati u Juventus i na kraju se to i desilo. 

On nije jedini slobodni agent koji će pojačati Juventus, pred vratima je Di Marija koji će dobiti ugovor na godinu, a još se nadaju da bi mogli da se dokopaju Perišića. Očigledno, cilj je da se napadne titula, odnosno vrati dominacija izgubljena pre dve sezone, biće velikih pomeranja u timu.

Juventus večeras završava šampionat gostovanje u Firenci, meč nema značaja, jer "Bjankoneri" su četvrti, pa kvota na golove, na AdmiralBet deluje odlično.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke