Gotovo! PSŽ doveo ogromno pojačanje, slede još četvorica, direktor dobija otkaz?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.06.2021.
10:51
Izvor: Sportske.net

Dobijena trka sa Barsom, spisak pojačanja postoji, ali Leonardove pozicije nisu dobre...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

U Pari Sen Žermenu, kao i obično bitka za uticaj, ali izgleda da je Leonardo izgubio pozicije u klubu i da vlasnici iz Katara razmišljaju da otpuste Brazilca.

Paratići im je izmakao, sada se pominje Luis Kampos, direktor Lila koji je radio u Monaku u vreme kada je otkrio Mbapea, ali on je bliži Realu.

Kao razlog za otkaz Leonardu osim odlazaka Tuhela i Tijaga Silve, pominje se i loš odnos sa Poketinom, ali i Al-Kelaifijem. Izgleda kao da je Leonardo podelio klub, nisu ni svi igrači zadovoljni direktorom, ali njegov odlazak verovatno zavisi od toga hoće li klub naći zamenu.

Međutim, Brazilac punom parom radi na transferima. Dobio je bitku sa Barselonom za Vajnalduma, ponudio je duplo veću platu, a pregovara oko dovođenja Hakimija iz Intera. Ali, PSŽ neće platiti 80 miliona evra za desnog beka. Čekaju rasplet oko Mbapea, u slučaju da Francuz ode, gotovo je sigurno da u klub stiže Ronaldo, a što se tiče Depaja i njega bi mogli da otmu Barsi, jer Everton traži previše novca za otkup Keana, a Holanđanin je slobodan.

Postoji još nekoliko varijanti, Lokateli iz Sasuola kao plej i dodatak za zemljaka Veratija, ili Artur iz Juventusa bivši fudbaler Barselone. U tom slučaju bi verovatno pustili Ikardija nazad u Italiju.

Na kraju štoper, tu ima dosta imena, aktuelan je Škrinjar, ali i Kulibali, mada se pominju neki mlađi igrači, probali su da uzmu Erika Garsiju koji je ipak otišao u Barsu, sada su na listi Demiral i par mlađih štopera iz domaće lige poput Baidašilea iz Monaka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke