Gotovo, stigao Kristijan Pulišić, ko je sledeći posle "Kapitena Amerike"?

Autor: Boris Jovanović
subota 08.07.2023.
08:28
Izvor: Sportske.net

Milanovo četvrto pojačanje ovog leta...

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Kristijan Pulišić je novi igrač Milana.

Naime, Amerikanac je isterao svoje, želeo je samo među "Rosonere" koji će Čelsiju platiti 20 miliona evra. Ponuda Liona je bila bolja, ali on nije želeo u Francusku. Za Milan je važno što ima i hrvatski pasoš pa neće zauzimati mesto stranca. Ugovor će biti na četiri godine. Američki reprezentativac kao ni čitav Čelsi nije igrao dobro, samo gol i par asistencija, ali je bio solidan za "Jenkije" u Kataru.

Podsetimo, pre Amerikanca, u Milan je stigao Luka Romero iz Lacija, mladi reprezentativac Argentine i to kao slobodan igrač.

Ali, navijači tek očekuju pojačanja. Pominje se Nigerijac Čukveze iz Viljareala, ali i Pulišićev saigrač iz reprezentacija, vezista Junus Musa koji nastupa za Valensiju.

Pioli traži i dalje klasičnog napadača, saga oko Morate, koga želi i Roma i dalje traje, a što se tiče veznog reda, Rejnders iz AZ Alkmara je meta, košta oko 15 miliona evra.

U klub su već stigli uz pomenutog Romera, iskusni golman Sportijelo kao i Ruben Loftus-Čik, otišli su Tonali povukao se Ibrahimović, u matične klubove vraćaju se Dest, Bakajoko i Brahim Dijaz.

Milan u ponedeljak startuje sa pripremama, sele se u Ameriku gde prvi meč igraju 23. jula u Los Anđelesu protiv Real Madrida. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke