Granada odolela Atletiku, Njegoš fajterski do boda u Madridu!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 20.04.2022.
21:09
Izvor: Sportske.net

Veliki bod ide za Granadu.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Fudbaleri Granade ostvarili su veliki podvig na gostovanju madridskom Atletiku odigravši bez golova na "Vanda Metropolitanu" 0:0 u meču 33. kola španske La Lige.

Atletiko je posle herojke pobede nad Espanjolom za vikend, dočekao tim sa juga Španije za koji igra Njegoš Petrović, jedan od boljih pojedinaca Granade ovog popodneva u Madridu.

Prvo poluvreme proteklo je bez ikakvog uzbuđenja, osim što su domaći zatražili penal u 30. minutu, ali od najstrože kazne ništa nije bilo.

Trener Atletika Dijego Simeone reagovao je već u prvom minutima nastavka ubacivši Luisa Suareza i Šima Vrsaljka u igru, a prvo uzbuđenje viđeno je već u 49. minutu kada je Antoan Grizman pokušao.

Najbliži golu Atletiko je bio u 89. minutu kada je Mateus Kunja pogodio stativu i to je bilo praktično sve što smo videli od njih ovog popodneva.

Atletiko se ovim bodom probio do drugog mesta, sa bodom prednosti od Barselone i Sevilje, ali uz utakmici i dve više u odnosu na ove timove.

Granadu bod nije udaljio od zone ispadanja, pa će morati da oslušnu šta ća Kadiz uraditi sutra na svom terenu protiv Atletik Bilbaa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke