Granada spasila bod u utakmici od preko 100 minuta!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 03.04.2022.
20:32
Izvor: Sportske.net

Valensija i Kadiz odigrali za "nulu".

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Fudbaleri Granade i Rajo Valjekana odigrali su nerešeno, 2:2, u meču 30. kola španske Primere.

Valjekano je poveo već u šestom minutu utakmice. Odlično je korener izveo Isi Palazon, a gol glavom postigao Alehandro Katena. Gosti su duplirali prednost u 17. minutu preko Serhija Gvardiole.

Utakmica se zakomplikovala za Rajo u 51. minutu, kada je zbog drugog žutog kartonaisključen Santi Komesana.

Domaća Granada vratila se u igru golom Horhea Moline u 67. minutu i tako se vratila u meč. Veliki bod ekipi koja se bori za opstanak doneo je Luis Milja u 92. minutu

U nadoknadi vremena domaći su imali još nekoliko dobrih situacija da dođu do potpunog preokreta, ali je Valjekano sačuvao makar bod.

Na utakmici između Valensije i Kadiza nije bilo golova, a ni puno uzbuđenja.

Domaći su bili nešto bolji rival imali dobru priliku preko Maksimilijana Gomeza u 37. minutu, ali to je bilo  sve od "slepih miševa" večeras. Kadiz se umešno branio i odneo važan bod iz Valensije. Kapiten Kadiza Hose Marija dobio je crveni karton u poslednjim trenucima meča, ali domaćin nije imao vremena da iskoristi brojčanu prednost.

Granada je posle 30 odigranih kola 16. sa 29 bodova, Rajo Valjekano se nalazi na 13. mestu i ima 33 boda. Valensija je deveta sa 41 bodom, Kadiz je 17. sa 28 osvojenih poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke