"Grešni" Guarin otvorio dušu - Uh, šta je sve radio!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 20.09.2022.
21:15
Izvor: Sportske.net

Suze na licu sve govore.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Sećate li se Fredija Guarina?

Da, igrao je Kolumbijac za Inter, pre toga nekoliko godina u Portu. Ostavio trag u dva evropska velikana i bio pravi "pit bul" na terenu. 

Prošle godine 36-godišnji vezista vratio se u domovinu kako bi završio karijeru u domaćem Milionariosu.

Nesumnjivo Guarin je imao uspešnu karijeru, bio je standardni član reprezentacije Kolumbije, igrao na Svetskom prvenstvu, ali postoji i "tamna" strana njegove ličnosti.

Poznato je da je Guarin imao problema sa alkholom i opijatima, zbog čega je čak nasrnuo i na sopstvene roditelje, nakon toga završio iza rešetaka.

Izgleda da se bivši fudbaler napokon "osvestio". To potvrđuje i njegova dirljiva poruka na Instagramu na kojoj se vidi kako plače.

"Pozdrav svima, danas želim da vam svima pokažem kakav sam, otvorenog srca i bez namere da sa ovim steknem nove pratioce i da me žalite. Radim ovo sa namerom da pomognem barem jednoj osobi. Moj život se u potpunosti promenio. Suze koje vidite na fotografiji su od čoveka punog poroka, grešaka, grieha i puno nekih drugih stvari. Ljudi moji, vreme je da otvorimo vrata bogu i da nas on vodi pravim putem. Bog mi je već oprostio i ja sebi opraštam. Ako se neko ne slaže sa ovom porukom, razumem ga. Nemojte prestati da sanjate, neka praštanja budu s ljubavlju i od strane boga. Bog vas blagoslovio danas i ohrabrio vas. Nikada nije kasno", stoji u Guarinovoj poruci.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke