"Grizi" slučaj pred pucanjem - Barsa na sudu sa "jorgandžijama"!

Autor: Stefan Matić
petak 09.09.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Dve strane drugačije gledaju postignuti dogovor.

Twitter/@Atleti
Twitter/@Atleti

Povezane vesti

Već smo pisali o slučaju "Grizman".

31-godišnji Francuz se nalazi u drugoj godini pozajmice u Madridu. Dogovor Atletiko Madrida i Barselona je takav da ukoliko Antoan odigra preko 50% utakmica - "jorgandžije" moraju isplatiti 40 miliona evra. 

Prošle sezone je bio među standardnijima, ali ove Simeone i klub su promenili mišljenje. Popularni "Grizi" igra, maltene u minut, pola sata po utakmici. I to moramo priznati odlično, jer pogađa. Doneo je pobedu Atletiku u prvom kolu LŠ protiv neugodnog Porta golom u završnici. 

Barsi se ne sviđa ovaj model, smatraju da "jorgandžije" žele da ih izigraju kako bi vratili Francuza naredne sezone na "Nou Kamp". Francuza koji ima godišnju platu od 20 miliona evra. Zato će Katalonci posegnuti za pravnim rešenjem. 

Španski mediji navode kako čelnici kluba spremaju tužbu kojoj bi naterali Atletiko na otkup igrača, jer je po njima on već odigrao ono što je zacrtano dogovorom. Na "Vandi Metropolitano" su mirni, smatraju da Barsa nema slučaj. Biće ovo zanimljivo ispratiti, izgleda da se Grizman ponajmanje pita u svemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke