Grujićeva 'muka' u "Zmajevom gnezdu" - Klop tražio (ne)moguće?

Autor: Stefan Matić
subota 23.01.2021.
11:35
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac teško dolazi do minuta.

EPA-EFE/ALEXANDER BECHER
EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Povezane vesti

Marko Grujić je odigrao ceo meč polufinala Liga kupa Portugala protiv Sportinga. Porto je bio na korak od finala, ali su "lavovi" golovima u nadoknadi u potpunosti preokrenuli rezultat i otišli dalje. 

Kup utakmice su jedine gde bivši igrač Crvene zvezde dobija veću minutažu. U Primeiri je zabeležio osam utakmica, sa svega 161 minutom provedenim na terenu. Konsesao više veruje Oliveiri i Uribeu. "Zmajevi", slično kao i Liverpul, baziraju svoju igru na presing a statistika pokazuje kako je Grujić na samom dnu lestvice po broju dobijenih duela. 

"Redsi" su bili spremni za prodaju, ali potraživanja su bila nerealna. 

"Verujem da Liverpul veruje u mene. U svakom razgovoru, bilo sa Klopom ili nekim od direktora, uvek me podsećaju kako sam igrač sa velikim potencijalom. Ali kada uđem u sistem onda ne dobijam šansu. To me zbunjuje pomalo. Zasigurno žele dobro da zarade na meni. Englezi su imali velikih zahteva tokom pregovora. Ne manjka im novca te mogu da izaberu sumu koju žele. Bilo je nerealno da su tražili 20 miliona evra za mene, tako da je pozajmica bila realnija opcija. Do sada, prelazak u Porto nije uspeo, ali stvari se mogu promeniti u nastavku sezone", izjavio je Grujić.

Nadamo se boljoj minutaži tokom drugog dela sezone, približava se i dvomeč sa Juventusom u Ligi šampiona. Nadamo se da ćemo gledati Gruju u sastavu protiv "bjankonera". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Saturday, 23.01.2021
11:56

Ova prevara od igrača može samo u zvezdi da igra gde nema duela jer ili su protivnici filijale ili im sudije sude kao da su baletani.