Gundogan: ''Ipak je to Junajted...''

Autor: Beta Beta
sreda 08.01.2020.
23:59
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gundogan rekao je danas da je njegov tim mogao da bude još bolji protiv Mančester junateda, ali i da i pored rezultatske prednosti još uvek nije rešeno pitanje finaliste Liga kupa.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester siti je u gradskom derbiju pobedio Junajted s 3:1 i tako stekao prednost pred revanš meč Liga kupa.

"Osećao sam da smo mogli da budemo još bolji, važno je vratiti se kući s prednošću, to je sjajno za nas. Ali, to je ipak Mančester junajted i još uvek ništa nije gotovo", rekao je Gundogan, prenosi goal.com.

Nemački fudbaler rekao je i da je glavni cilj bio da se revanširaju "crvenim djavolima" za nedavni poraz u Premijer ligi.

"Oni su i dalje odličan klub, imaju sjajnu ekipu i sjajne igrače. Imaju kvalitet da pobede bilo koga, ali mi smo u prvom poluvremenu mogli i bolje da odigramo. Gledali smo prošlu utakmicu i rekli da moramo mnogo bolje. Cilj je bio da ne izgubimo dva puta za redom od njih i naša reakcija na to je bila sjajna", kazao je Gundogan.

On je rekao i da je poslednjih mesec dana bilo jako teško, jer su igrali na gotovo svaka dva ili tri dana.

"Znali smo da će biti teško, neverovatan je broj utakmica koji smo odigrali u tako kratkom periodu. Samo smo želeli da odigramo bolje nego što smo to uradili u ligaškoj utakmici peoritv Junajteda. Znamo kvalitet koji imamo u našem timu, reč je o sjajnim igračima i svaki pojedinac ima vrhunski kvalitet", završio je Gundogan.

Revanš meč Liga kupa igra se 29. januara na stadionu Mančester sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
murjak
Saturday, 11.01.2020
11:02

Jel se ovaj šali?

avatar
LFC*19
Thursday, 09.01.2020
09:23

19og su na Anfield... Napisao sam im prije da cemo da im damo 5 za njihovo dobro, u revansu dolaze vama sa Poketinom na klupi.

avatar
InSanity
Thursday, 09.01.2020
15:59

Mi uzivamo ali pusti ove ostale. Ne prozivajmo bez razloga.. Bice ovih sto zasluzuju ali da ne drmamo kaveze unapred.