Gvardiola: "Možda smo pogrešili, hajde da se to reši što pre"

Autor: Sportske Net
četvrtak 25.05.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Saga i dalje traje. Da li je Mančester siti kriv?

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola komentarisao je navode da je njegov klub zbog zabeležio 100 kršenja finansijskih pravila od sezone 2009/2010 do sezone 2017/2018, koju je uprava kluba demantovala.

,,Građani" se terete da nisu pružili istinit uvid u finansijsko stanje i da nisu sarađivali u četvorogodišnjoj istrazi Premijer lige.

Mediji sa Ostrva navode da bi proces mogao da traje godinama, međutim Gvardiola zahteva da se situacija reši što je pre moguće, kako bi klub u miru mogao da je raduje ovogodišnjoj tituli prvaka Engleske.

,,Želeo bih da Premijer liga ili sudije, donesu odluku što pre. Možda smo nešto pogrešili, svi će to znati, a ako smo onakvi kao što verujemo da jesmo, kao što smo kao klub radili dugi niz godina na pravi način, onda će ljudi prestati da pričaju o tome. Voleli bismo da se to sutra dogodi“, rekao je Gvardiola, a preneo ,,Skaj".

,,Ako se desi, desi. Hajde, za 24 sata, idemo da sednemo, razgovaramo, obe strane, advokati. Ne čekajte godinu dana, tri godine, zašto da to ne uradite odmah? Hajde što pre, za dobrobit svih. Ali znam da širom sveta ima mnogo slučajeva nepravde. Nadam se da će se rešiti što pre“, dodao je on.

Španski trener rekao je da želi da ostane trener Sitija i da klub „želi da brani sopstvene principe“.

Ostaću sledeće sezone. Kada protiv nas imamo 100 kršenja pravila Premijer lige, ne brinite, bićemo tamo“, zaključio je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke