Gvardiola dobija senzacionalnu ponudu - Kakav bi ovo spoj bio!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.04.2022.
14:25
Izvor: Sportske.net

Zakucali na vrata Pepa Gvardiole.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ostaje bez ugovora sa ovim klubom na kraju sledeće sezone.

O njegovoj budućnosti nema previše reči u poslednje vreme iako je ugovorom za Siti vezan na još jednu godinu. Čelnici "građana" bi nesumnjivo želeli da Pep ostane u klubu i u budućnosti, no to je neizvesno.

"Ne razmišljam previše o budućnosti, nisam taj tip. Ipak. šest godina u jednom klubu je zaista mnogo", rekao je Pep zimus.

Takođe, izrazio je želju da napravi pauzu posle Mančester sitija barem godinu dana, a potom analizira učinjeno. Istakao je i da bi mu san bio da vodi neku reprezentaciju, bilo sa evropskog ili nekog drugog kontinenta.

Španski "El Razon" je objavio informaciju da je Fudbalski savez Brazila zainteresovan da angažuje Pepa Gvardiolu kada Tite napusti klupu "karioka". Brazilski stručnjak je najavio svoje povlačenje nakon Svetskog prvenstva.

Brazil je navodno kontaktirao Pepovog brata i agenta Perea Gvardiolu i izneli su im njihove želje. Pep bi imao platu od čak 12 miliona evra neto na godišnjem nivou.

Pep je nedavno prokomentarisao brazilsku reprezentaiju rekavši da je to fantastičan tim koji je uvek favorit za sve trofeje. Isto tako, veruje da će Brazilci uvek imati brazilskog trenera. Možda je baš on taj koji će doneti novinu?

Siti u nedelju igra veliki derbi Premijer lige sa Liverpulom i to na svom stadionu. Kvota na pobedu domaćina je 2.10. No, biće pažljivi i jedni i drugi jer bi ovaj susret mogao da reši sezonu. Kvota na remi je 3.65 u AdmiralBet-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke