Gvardiola iznenada prekinuo pres konferenciju, pa se vratio na teren!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.12.2023.
21:47
Izvor: Sportske.net

Neobično ponašanje trenera ''građana'' po završetku meča.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Mančester siti je večeras na ''Rajku Mitiću'' savladao Crvenu zvezdu sa 3:2 u utakmici šestog kola Grupe G Lige šampiona, a trener pobedničke ekipe Pep Gvardiola je bio raspoložen tokom davanja izjave za TV Arena sport, kao i na početku zvanične pres konferencije, gde je najpre pohvalio mladog napadača Miku Hamiltona koji je večeras postigao svoj prvi gol u elitnom evropskom takmičenju.

''Srećan sam zbog njega, trenira sa nama, ima kvalitet jedan na jedan, odličan je gol dao, nad njim je bio penal. Napredovao je poslednjih godina. Bio je jako stabilan, zadovoljan sam njegovim debijem.

Stariji igrači su pomogli mlađima da pobedimo. Tako je bilo protiv Lutona, sada isto, nadam se da će tako biti i u sledećim mečevima. Filips ima samopouzdanje, siguran je bio penaldžija i ceo meč je odigrao na visokom nivou. 

S druge strane, Luis ima tek 18 godina, može da pokrije nekoliko pozicija, jako je dobar u oba smera'', objasnio je Gvardiola.

A onda je usledilo pitanje da li je tokom igračke karijere imao ponudu da dođe u Crvenu zvezdu, na šta je samo kratko odgovorio: ''Ne sećam se'' i odjednom napustio pres salu.

Ubrzo se pojavio ponovo na terenu, odnosno na atletskoj stazi, gde je otišao da pozdravi navijače Mančester sitija, koji su ostali jedini na tribinama, čekajući da se steknu bezbednosni uslovi za njihov izlazak sa stadiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke