Gvardiola oduševljen, ma kakva pojačanja!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Oni su već spremni za prvi tim!

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pep Gvardiola želi da ima izuzetne tehničare u svom timu, želi da igra pas igru, od noge do noge, a ovo je jedna savršena akcija, baš po receptu španskog stručnjaka, i ne, ovo nisu David Silva, Stouns, Kevin De Brujne i Serhio Aguero ili Liroj Sane na snimku!

Sitijeva akademija je jedan od razloga zašto je Gvardiola odabrao "Građane". Njihova akademija je trenutno jedna od najboljih na svetu, a u njoj ima ogroman broj budućih zvezda. Ono što možda niste videli do sada je njihov način kako igraju, a ako uporedite prvi tim Mančester sitija i ove mlađe kategorije, tu nema mnogo razlika, a upravo ovaj video će vam to i pokazati.

Lopta je od levog beka, preko štopera, pa zatim desnog beka stigla do sredine terena, a kada su se omaleni "Građani" odlobodili presinga svog rivala, usledila je munjevita kontra baš kao što smo mnogo puta gledali na delu Kevina De brujnea ili Davida Silvu koji svojim magičnim dodavanjima pronalaze Sterlinga ili Sanea koji su već pred golom rivala, a onda sledi brutalna završnica. Upravo tako igraju i omladinci koji kao da su već spremni da sutra debituju protiv Čelsija! Ovo na snimku je omladinski tim Sitija, u pitanju je kategorija do 21. godine.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Saturday, 08.12.2018
21:40

Ma bas zbog omladinaca presao u Siti

avatar
Paul Kersey
Saturday, 08.12.2018
01:35

Jedna uspela kontra koja je nastala iz neviđene panike i dobrim delom je sticaj srećnih okolnosti. Ali to ne umanjuje kvalitet tima.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 08.12.2018
00:43

Sva lepota fudbala u 30 sekundi..