Gvardiola ponovo u problemu, ovo se pretvara u košmar!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.12.2018.
21:12
Izvor: Sportske.net

Da li će Sitijeva agonija prestati?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester siti je upao u krizu rezultata, izugbili su 3 od poslednja 4 ligaška meča i titula izgleda mnogo bliže crvenom delu Liverpula nego plavom delu Mančestera.

Gvardiola ima problema jer mu je uvek neko od bitnih igrača povređen, a bez De brujnea je bio praktično cele sezone. Jedina svetla tačka iz tih poraza je bio povratak Belgijanca na teren, ali izgleda da će se i to pretvoriti u košmar.

De Brujne jednostavno ove sezone nema sreće, a Gvardiola je danas potvrdio da on i Gundogan verovatno neće nastupiti sutra u meču protiv Sautemptona.

Izgleda da je Sitijev vezista dobio neki nezgodan udarac na treningu i da je ponovo u pitanju neka povreda. Danas i sutra će biti obavljene analize kako bi se znalo da li će odsustvovati sa terena i koliko dugo.

de brujne

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 29.12.2018
23:34

Mislim da ima spekulacija ali da to nije nuzno istina. Jednostavno ne bi ga forsirao na treningu pred Soton ili ako bi onda i treba da izgubi titulu. Klop je mislio da moze bez ulaganja pa se predomislio, Pep je takodje pomislio da je sastavio puzzle ali ce morati i on da se predomisli jer ovako ne ide. Ako je trebalo platiti 100 miliona zadnjeg veznog, onda 100 miliona jer Fernandinjo niti ima 25 godina niti ima zamenu.

avatar
Astorija
Sunday, 30.12.2018
05:28

Vas zeza taj levi bek jer mendy nema sreca sa povredama,dok he on igrao nije bilo problema.A da treba zamena za fernandinja treba ali goruca pozicija je ova jer je nemate i delf i zichenko su out koji su krpili tu poziciju

avatar
Agent Provocateur
Monday, 31.12.2018
17:44

Mislim da Zinch i Delph nisu uzrok krize. Uzrok je sto ne postoji neko ko ce da uskoci kada osnovnim polugama u vezi ne ide. A realno bez Silve, KDB-a i Fernandinja, ja ne znam kako su uopste ostali u konkurenciji. To da se neka kriza nije desila ranije je malo cudo samo po sebi, KDB je motor ekipe a ne igra celu polusezonu.

avatar
_mladen_
Sunday, 30.12.2018
05:49

Zaista ne mislim da je zadnji vezni toliko bitan, pa da bez njega ne mogu pobediti Palas i Lester. Jednostavno su ekipe osetile kriv, vide da taj Siti nije toliko nadmocan. Previse su poceli svi da se sklanjaju, secam se prosle sezone Celzi dosao i ne igra fudbal, svi stoje, sad se malo sve okrenulo, mora sad Siti da juri nekoga, a to je mnogo veci pritisak, nego kad blejis sam na vrhu.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 29.12.2018
22:23

Siti mora da pusti De Brujnea da se oporavi 100% narocito sada kada igraju na svaka 2-3 dana. Bolje da bude spreman za nastavak LS nego da se povredi jos vise i onda nista niste uradili.