Gvardiola poslao snažnu poruku rivalima, Premijer ligi i Vlahoviću!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 23.12.2021.
14:26
Izvor: Sportske.net

Španac otvoreno o svemu.

EPA-EFE/Carl Recine / POOL
EPA-EFE/Carl Recine / POOL

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola potvrdio je da je prvotimac ovog kluba Feran Tores blizu prelaska u Barselone, ali da će transfer biti ozvaničen kada klub to potvrdi.

Današnja izdanja španskih medija stavili su krilnog fudbalera na naslovnu stranu s informacijom da je sve gotovo i da je pitanje trenutka kada će nekadašnji fudbaler Valensije biti predstavljen na "Kamp Nou".

U sličnom stilu govorio je i Gvardiola trudeći se da predstavi dublju filozofiju engleskog šampiona kroz ovaj primer.

"Mi nismo poput ostalih klubovi koji na želju igrača da promeni sredinu odgovaramo suprotno. Ukoliko žele da odu smatrajući da će na drugom mestu biti srećniji, treba da idu. Srećan sam zbog njega", kazao je Gvardiola.

Naglasio je da su fudbalske karijere kratke i da će neminovno doći dan njihovog kraja. 

"Ako Barselona i Real žele igraće teško je reći ne. To su najjači klubovi na svetu. On je Španac, Barselona ga želi, rekao da je da želi da ode i podržao sam ga u tome. Pozvao sam njegovog agenta. Čujem da je dogovor postignut", naveo je trofejni stručnjak.

Potvrdio je da klub u januaru neće dovoditi napadača, što znači da Dušan Vlahović ove zime sigurno neće doći na "Etihad".

Dotakao se i velike krize u Premijer ligi kada je reč o koronavirusu, ali da će poštovati svaku odluku koja bude doneta na današnjem sastanku, ali i progovorio o stvarima koje mu se ne dopadaju.

"Govorimo o zdravlju igrača, a jedina smo liga koja nema pet izmena", primetio je Gvardiola.

Narednu utakmicu Siti će igrati u nedelju od 16 sati kada dočekuje Lester, a već 1. januara gostovaće Arsenalu na otvaranju 21. kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak