Gvardiola: ''Razumem zašto je Arsenal izgubio od Dinama''

Autor: Beta Beta
utorak 29.09.2015.
00:43
Izvor: Beta

Trener fudbalera minhenskog Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da je Dinamo Zagreb izuzetno organizovana ekipa i da razume zašto je Arsenal poražen u utakmici prvog kola Grupe F Lige šampiona.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Bajern će sutra na stadionu Alijanc arena u Minhenu od 20.45 dočekati Dinamo u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona.

"Dinamo je neporažen u 45 utakmica u nizu... To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon što sam pogledao snimak utakmice video sam da je zagrabačka ekipa vrlo jaka. Igrali su dobro i organizovano u obrani, održavali su formaciju... Neće nam biti lako", rekao je Gvardiola.

"Moramo da pobeđujemo kod kuće, a ova utakmica je velika prilika da dođemo u dobru poziciju uoči utakmica sa Arsenalom. Verujem u svoj tim. Postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Gvardiola.

Šef struke Bajerna rekao je da će utakmicu sa Dinamom zbog povreda propustiti Arturo Vidal i Sebastijan Rode.

S druge strane, Gvardiola je izrazio nadu da će se uskoro na teren posle dugih pauza vratiti Frank Riberi i Arjen Roben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 29.09.2015
12:21

DInamo je veliki evropski klub. Godinama igraju LS, postaju sve ozbiljniji. Svaka im cast.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 29.09.2015
10:12

Ja se nadam da ce Eduardo 4-5 puta vaditi loptu iz mreze. Nije Bayern Arsenal, nije Gvardiola Venger

avatar
Venga
Tuesday, 29.09.2015
09:48

Razbucace ih Bajern ko ciga masan burek. :D

avatar
gunner11
Tuesday, 29.09.2015
08:17

Dinamo je jak i organizovan tim ,ali ipak je Arsenal trebao da pobedi na toj utakmici .Pre svega podcenili su Dinamo kao i Monako prosle godine ,drugo ceo tim je igrao lose jos su igrali igraci poput Artete ,Debisija i Gibsa .Ali ni to nije opravdanje kada su igrali Alexis (koji je konacno probio led ) Ozil koji je imao dobre prilike ali ih nije iskoristio ,za Zirua da ne pricam sta je sve promasio jos je dobio crveni i Kazorla takodje je igrao i Ox .Prakticno bilo je igraca koji su mogli da rese utakmicu ali igrali su bez ideje .Ali nema veze to je fudbal idemo dalje .Bajern ce verovatno pobediti Dinamo uz to da igraju kod kuce ,a svi znamo kako Bajern gazi kod kuce

avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 29.09.2015
02:35

Igracu 2+ uz gol Gotzea...