Gvardiola se požalio novinarima, Siti mu vezao ruke!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.05.2022.
15:56
Izvor: Sportske.net

Nemoćan pred "sedmom silom".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola nije želeo da potvrdi informaciju da je Erling Haland dogovorio prelazak u redove lidera Premijer lige, što je vest koja se pojavila u ponedeljak ujutru.

Gvardiola je izašao pred novinare uoči sutrašnjeg gostovanja u Vulverhemptonu, ali je bio prilično skroman kada je reč o možda i najvećem pojačanju Sitija u skorije vreme.

"Svako je upoznat sa situacijom. Voleo bih da pričam, ali klub mi je to zabranio dok posao ne bude ozvaničen. Ne zbog toga što ja želim...", delova je iskreno Gvardiola.

Bilo kako bilo, samo bi čudo moglo da spreči Halandov dolazak na "Etihad", koji će biti prva devetka Sitija još od Serhija Aguera, mada Gvardiola ne želi da preceni vrednost golgetera Borusije.

"Novi igrači nas uvek čine jačim, ali dobar defanzivac ne rešava se probleme u odbrani, kao što ni odličan napadač ne može da potpuno reši neefikasnost. Od početka sezone primili smo i postigli mnogo golova", rekao je Gvardiola.

Očekuje se da Haland potpiše petogodišnji ugovor sa Sitijem, dok bi klub posle pet i po godina trebalo da napusti Gabrijel Žezus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke