Gvardioli svi okrenuli leđa!

Autor: Stefan Matić
petak 21.02.2020.
20:04
Izvor: Sportske.net

Katalonac razočaran u fudbalsku javnost.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Tema koja je obeležila nedelju iza nas je definitvno dvogodišnja suspenzija Mančester Sitija iz svoh evropskih takmičenja plus novčana kazna od trideset miliona evra.

Mnogi nagoveštavaju da je ovo početak kraja šampiona Premijer lige. Spekuliše se da će mnogi igrači hteti da napuste klub, par suparničkih timova bi mogla dobro da iskoriste datu situaciju i uz 'popust' pokupe 'krem de la krem' današnjeg fudbala.

Sam Pep Gvardiola je prvi progovorio, Katalonac je najavio svoj ostanak na čelu Sitija pa makar ih prebacili i u niže lige Engleske. Bivši trener Barselone je i kiselo prokomentarisao izjavu predsednika kluba sa "Nou Kampa" gde Bartomeu opravdava datu kaznu.

"Nismo dobili ni od koga podršku u prethodnom periodu, nikog iz fudbala. Ne možemo promeniti mišljenja ljudi. Ja znam koliko smo naporno radili. Ponosan sam na sve ove godine. Niko napolje nam nije pomagao, radili smo dan za danom, utakmicu za utakmicom. Ovo nije gotovo, žalili smo se kao klub i videćemo šta će se desiti", izjavio je Pep za engleske medije.

Baner

Siti sutra gostuje Lester Sitiju, utakmic počinje od 18:30 časova a onda slede pripreme za put u Madrid gde ih očekuje okršaj sa Realom u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Reds8c
Saturday, 22.02.2020
10:15

Klub brez tradicije i veoma malo navijača. Od koga, da dobiš podršku.