Gvardiolina kletva - Šamani su krivi za sve?!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.05.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Sve zbog Jaje Turea.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Pep Gvardiola i Mančester siti još jednom nisu uspeli. Ekipa, koja je po mnogim stručnjacima, najbolja na svetu, ponovo je ostala bez, toliko željene, titule prvaka Evrope. 

U epskoj utakmici, koja će se godinama prepričavati, Siti je u 90. minutu imao dva gola prednosti, ali se sve srušilo za dva minuta. Pep Gvardiola je izgubljeno gledao u prazno i pitao se šta ga je snašlo.

Možda mu je kroz glavu u trenucima očaja na "Santjago Bernabeu" prošao sukob sa legendarnim igračem Mančester sitija, Jajom Tureom iz 2018. godine. Loš odnos između jednog od najboljih fudbalera koje je Afirka ikada imala i španskog stručnjaka kulminirao je odlaskom Turea iz Mančester sitija, tada je agent fudbalera iz Obale Slonovače Dimitri Seluk pozvao afričke šamane da "prokunu" Španca.

"Gvardiola je izbacivanjem Turea okrenuo sve Afrikance protiv sebe. Siguran sam da će se afrički šamani ujediniti i da mu neće dozvoliti osvajanje Lige šampiona. Neka ovo bude Gvardiolina kletva. Život neka pokaže da li sam u pravu", rekao je tada Seluk.

Gvardiola je u međuvremenu osvojio tri titule Premijer lige, ali nikad ai trofej u Ligi šampiona sa Mančester sitijem. Koliko god ludo zvučalo, možda su šamani juče imali svoj uticaj na "magijski" preokret Reala.

Večeras su na programu polufinala Lige Evrope. Naš predlog za klađenje u AdmiralBet kladionici je prolaz Rendžersa u finale. Kvota je sjajna 5,75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke