Gvardiola u problemima sa štoperima - Ko će biti spreman za nastavak?

Autor: Sportske Net
petak 17.09.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net

Kako će rešiti problem?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pep Gvardiola potvrdio je da govorio je za klupski sajt o povredama u ekipi i potvrdio da Stouns i Laport pate od problema sa mišićima koje su pokupili tokom obavljanja međunarodnih dužnosti, što bi ih potencijalno moglo isključiti iz tima na utakmicama protiv Sautemptona, Vikomb Vonderersa i Čelsija.

Laport i Stouns nisu se na vreme oporavili od povreda, pa nisu igrali ni u Ligi šampiona Ligi šampiona sredinom nedelje i velikoj pobedi nad RB Lajpcigom. 

U ovoj pobedi , Nejtan Ake je postigao gol, a samo nekoliko minuta posle toga otacu mu je preminuo.

Džon Stouns nije igrao sa nama, a zatim je odigrao 90 minuta sa reprezentacijom i vratio se povređen, a Laport se takođe vratio sa malom povredom. Želeo je da igra protiv Lestera, gde je odigrao izvanrednu partiju, ali nakon te utakmice mu je bilo još gore i nismo želeli da rizikujemo", rekao je Gvardila.

Obojica ne mogu da igraju. Ne znam protiv Vikomba ili Čelsija, ali nadam se da će posle biti spremni. Trenutno ne znam"

Odsustvo Laporta i Stounsa ostavlja Siti sa samo dva spremna i iskusna centralna beka u Rubenom Dijašem i Akeom.

Gvardiola misli da će uprkos tragediji, Holanđanin biti spreman da se suoči sa Sautemptonom u subotu, ali kaže da će mu biti pružena sva podrška koja mu je potrebna.

Nejtan je pokazao svoju ličnost. Zabrinuti smo i tužni. Sve što možemo reći je da smo tu za njega. Prilično sam siguran da će sutra biti spreman i sposoban da se bori za nas", završio je Gvardiola. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke