Hadžibegić: "Niko se nije već kvalifikovao za Euro"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 27.03.2023.
10:25
Izvor: Sportske.net

Razočaran je rezultatom selektor BiH.

football365.fr
football365.fr

Povezane vesti

Fudbaleri Bosne i Hercegovine su posle dobrog starta u kvalifikacijama za EURO, juče poraženi od Slovačke. Domaći su u Bratislavi slavili 2:0.

,,Nismo postojali u prvom delu. Bojao sam se ritma. Reprezentacija nije mogla fizički da izdrži dve utakmice u tri dana u visokom tempu. Bilo je posle Islanda mnogo emocija“, rekao je posle meča selektor BiH Faruk Hadžibegić.

Selektor BiH je menjao i formaciju tokom meča nekoliko puta.

Borimo se sa onim što imamo, pokušaćemo da nađemo najbolje rešenje“, rekao je Hadžibegić.

Dodao je da se nije ništa promenilo uprkos ovom porazu i da su ambicije i dalje najveće moguće.

Cilj ostaje isti. Niko u našoj grupi se nije već sad kvalifikovao. Biće promena na tabeli. Naše prvo poluvreme ćemo duboko analizirati. Ima tu objektivnih objašnjenja, treba priznati da je protivnik bio bolji i da je zaslužio pobedu. Ja nisam zadovoljan rezultatom, nisam skakao do neba ni posle prve utakmice pa neću ni sada biti potpuno negativan. Boli poraz u svakom slučaju“, nastavio je Hadžibegić.

Jedan od ključnih igrača Rade Krunić igrao je povređen. 

Prvo poluvreme je bilo kolektivni pad. Povreda je prisutna, doktori su rekli da može da igra. Ovde je nastao kolektivni pad. Bilo je reakcije u drugom delu. Možda je utakmica protiv Islanda uticala da budemo ispražnjeni. Rezultat je takav, moramo da izvučemo pouke“, zaključio e selektor Bosne i Hercegovine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke