Haland i Mbape u Barseloni? Moguće je ako on pobedi!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 22.02.2021.
13:05
Izvor: Sportske.net

Jaka izjava predsedničkog kandidata.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kandidat za predsednika Barselone Toni Freika uveren je da će, ukoliko od pridobije poverenje na predstojećim izborima, zvezde u usponu evropskog fudbala Kilijan Mbape i Erling Haland igrati u budućnosti za katalonski klub.

Tačnije, tokom intervjua za "RAC1" pompezno je najavio da će ukoliko pobedi na izborima dovesti tri zvezde na Kamp Nou.

Izbori u Barseloni su zakazani za 7. mart, a kandidati izvlače svoje najjače adute pred Dan "D".

Uprkos finansijskim problemima izazvanim pandemijom koronavirusa, Freika uverava da je potpis fudbalera koji su obeležili prethodnu nedelju u Ligi šampiona moguć.

"O igračima nećemo razgovarati dok ih ne potpišemo, jer oni mogu da nas gaze u pregovorima, ali da, moguće je dovesti Halanda i Mbapea", kazao je predsednički kandidat u Barseloni.

Osim transfer politike, Freksa je najavio i da će uneti u klub 250 miliona evra, te da će stvoriti najkonkurentniji mogući tim za narednu sezonu.

Neizostavna tema bio je i Mesi.

"Mesi je smiren i dobro zna kakva je situacija. Čeka izbor predsednika sa kojim će odlučiti o svojoj budućnosti", rekao je Freika.

Videćemo da li će mu za nešto manje od dve nedelje biti ukazano poverenje, a naspram sebe će imati dvojicu jakih kandidata Đoana Laportu i Viktora Fontea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Monday, 22.02.2021
18:04

Za početak najveće pojačanje za Barsu bi bilo da najure min. 15 fudbalera i Kumana sa njima, a na njihova mesta dovedu isto toliko prosečnih fudbalera i prosečnog trenera.