Haland opomenuo Griliša oko žurki, Džek mu rekao da ućuti

Autor: Filip Rodic
subota 06.05.2023.
12:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš je kroz anegdotu iz svlačionice pojasnio koliko je Erling Haland veliki profesionalac.

EPA-EFE/Hannibal Hanschke
EPA-EFE/Hannibal Hanschke

Povezane vesti

Haland je oborio rekord sa 35 golova u jednoj sezoni Premijer lige. Norvežanin bi trebalo da se po godinama još uvek tretira kao potencijal, a on je već gotov proizvod.

Ključ njegovih rezultata jeste i ogromna priprema i nega van terena. Džek Griliš je o tome detaljno pričao u intervjuu za "Dejli mejl".

"Svako je drugačiji, zar ne? Pogledajte Erlinga. On je najbolji profesionalac kojeg sam ikada video. Njegov način razmišljanja je nešto što više nećete videti. On radi sve. Oporavlja se. Ide u teretanu. Deset sati tretmana dnevno. Ledene kupke. Dijeta. Zato je to što jeste. Ali, kunem se da ne bih mogao biti takav", istakao je Griliš.

Podelio je i scene iz svlačionice.

"Imamo sjajno prijateljstvo, ali on će pokazati prstom na mene posle utakmice i reći: 'Hej, nemoj da izlaziš večeras na žurku'. Samo mu kažem da ućuti i ode da sedne u svoju ledenu kadu. Ali, to smo mi. Dvoje različitih ljudi koji dobro funkcionišu na naš način", priča Griliš.

"Nisam uspešan kao on. On je ove sezone postigao više golova nego ja u celoj karijeri. Ali da je uradio ono što sam ja povremeno radio, rekao bi: 'J****e, danas se osećam užasno“, izjavio je reprezentativac Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke