Haland sad problem, besna i svlačionica?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 04.04.2021.
11:50
Izvor: Sportske.net

Dortmund blizu sportske i finanskijske katastrofe...

EPA-EFE/LARS BARON / POOL DFL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL DFL

Povezane vesti

Problemi u Dortmundu. U klubu su u šoku posle poraza od Ajntrahta, sada su na -7 i Liga šampiona izgleda daleko, mada nije još sve izgubljeno.

"Teško ćemo do top četiri, malo šansi imamo, i treba biti jasna. To bi bila sportska i finansijska katastrofa, blizu smo toga", nije birao reči razbesneli Haland.

U čitavu priču se uključio i Bild koji tvrdi da je svlačionica podeljena, da su ljuti jer se više priča o Halandovom transferu nego o sezoni. Ni klub nije ništa uradio, jer se boji da ne najuti prvu zvedu ekipe.

"Sramota je koliko nemaju hrabrosti da kažu Rajoli i Halandovom ocu da su sve upropastili, da svojim turnejama po Evropi i insistiranju na transferu, prave problem timu. Haland je sam trebalo da uvidi koliko će ovo naškoditi ekipi u delikatnom trenutku", kaže legendarni Didi Haman.

Priča se da Rajola želi da stavi Borusiju pred svršen čin, odnosno da pojača pritisak, da će mu biti mnogo lakše ako klub ostane bez Lige šampiona, ali to su teorije zavere.

On samo pokušava da ovakvim potezima digne hajp, da ukljući što više klubova u trku kako bi cena bila što veća. Služi se raznim načinima, to nije novo, Ibra se potukao na treningu da bi otišao u Juventus, Pogba i dalje ne produžava ugovor, bilo je takvih primera u prošlosti koliko hoćete.

Ali, Borusija i dalje insistira da neće prihvatiti ništa ispod 150 miliona za Norvežanina koji je dao 50 golova u 49 mečeva, ali u poslednja četiri za klub i reprezentaciju.

Sledi duel sa Sitijem u Ligi šampiona, prvi meč, ali teško je verovati da Dortmund kao šampion Evrope može ponovo u elitu. Za Halanda je ovo poseban meč, igraće pred Pepom i protiv kluba koji je najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke