Hames Rodrigez nastavlja put po svetu, bivša senzacija ide u MLS

Autor: Filip Rodic
četvrtak 08.02.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Raskid ugovora sa Sao Paulom.

Twitter/Super League Greece
Twitter/Super League Greece

Povezane vesti

Kolumbijska senzacija sa sredine protekle dekade Hames Rodrigez je u potrazi za novim klubom pošto napušta brazilski Sao Paulo.

Kao glavni razlog za raskid ugovora navodi se nezadovoljstvo usled udaljenosti od porodice. Ugovor mu važi do 2025. godine, piše "Globo esporte".

Džejms nije odigrao zvaničnu utakmicu više od dva meseca, a poslednji put je bio na terenu 26. novembra u remiju bez golova protiv Kujabe. Ove godine vezista je učestvovao u predsezoni bez poziva za utakmice u prvenstvu Paulista ili u Superkupu Brazila prošlog vikenda.

Posle utakmice između Sao Paula i Agua Santa u sredu u Morumbiju, gde se Džejms takođe nije pojavio, štampa Sao Paula je već prenosila da se raskid ugovora očekuje u narednih nekoliko sati.

Hames već ima planove za narednu destinaciju, najkonkretnija opcija je Real Solt Lejk iz MLS-a, pošto taj tim vodi Argentinac Pablo Mastroeni i ima četiri kolumbijska igrača: Brajana Veru, Nelsona Palasija, Karlosa Andresa Gomesa i Kristijana "Čiča“ Aranga u timu.

Rodrigez je posle "blokbaster" transfera iz Monaka u Real Madrid 2014. godine u stalnom padu sa karijerom. Nisu uspele ni pozajmice u Bajernu, epizoda u Evertonu, pa se utešio potpisima za Al Rajan i Olimpijakos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke