Haos u Hrvatskoj - Livaja napustio reprezentaciju!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 06.06.2023.
19:36
Izvor: Sportske.net

Nakon nemilih scena u Rijeci.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Veliki skandal potresa fudbal u Hrvatskoj.

Nakon što je juče na treningu reprezentacije u Rijeci napadač "vatrenih" i splitskog Hajduka Marko Livaja želeo da se obračuna sa navijačima koji su posmatrali trening pred završni turnir Lige nacija i vređali ga, danas stiže šokantna informacija - Marko Livaja je napustio reprezentaciju Hrvatske!

Ovu informaciju objavio je Fudbalski savez Hrvatske, a odluka je doneta nakon Livajinog razgovora sa selektorom Zlatkom Dalićem.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje da ima mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem selektoru na razumevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi zaista puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član", rekao je Livaja.

Livaja je sa "vatrenima" osvojio bronzanu medalju na Mundijalu u Kataru 2022. godine.

Hrvatsku 14. juna očekuje utakmica polufinala Lige nacija protiv domaćina Holandije i potencijlano finale četiri dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke