Haos u Zenici - Fudbaleri se tukli sa policijom i navijačima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.05.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net

Veliki neredi dogodili su se u sredu popodne u Zenici nakon prvenstvene utakmice u kojoj su fudbaleri Čelika savladali Željezničar i pratkično ga izbacili iz trke za Evropu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Neverovatne scene viđene su u sredu na stadionu "Bilino Polje" u Zenici po završteku prvenstvene utakmice 28. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara.

Domaći sastav koji nije imao rezultatski imperativ savladao je Željezničar rezultatom 1:0 čime je klub iz Sarajeva praktično eliminisao iz trke za izlazak u Evropu.

Revoltirani fudbaleri Željezničara nisu mogli da podnesu poraz i da se pomire sa pojedinim sudijskim odlukama pa su po završetku susreta napravili haos na terenu i tribinama.

Incidenti su počeli kada je golman Željezničara nekoliko puta udario jednog od radnika sa stadiona "Bilino Polje" posle čega su reagovali policajci i fudbaleri Čelika.

Pripadnici policijskih snaga nisu mogli da obuzdaju fudbalere Željezničara, a videćete da su pojedinci pljuvali i udarali policajce što predstavlja napad na službeno lice.

Neredi su se preneli na tribine pošto je isključeni trener Željezničara napadnut od strane pristalica Čelika, pa su fudbaleri gostujućeg tima pritrčali da zaštite svog šefa stručnog štaba.

U opštem metežu na teren su bacani razni tvrdi predmeti i pirotehnička sredstva koja su fudbaleri Željezničara vraćali na tribine kako ne bi ostali dužni navijačima Čelika.

Ostaje nam da vidimo na koji način će Fudbalski savez BiH reagovati na ove nemile scene koje su se u sredu dogodile u Zenici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.05.2016
08:30

Gde bas u Zenici da naprave belaj, ima da se pokaju valjano:-D Ovaj golman je poslednji jadnik kad tako udara coveka sa ledja...

avatar
Делија_момак
Thursday, 05.05.2016
02:40

E свашта. Ово још нисам видео. Да фудбалери нападну и навијаче и особље и полицију и онда и навијачи супротног таборс крену на ове који су први започели. Страшно. Немам речи.

avatar
3x3
Wednesday, 04.05.2016
21:28