Hari Megvajer nastavlja po starom, Ten Hag u novom i još većem problemu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 13.04.2023.
23:46
Izvor: Sportske.net

Silom prilika, reprezentativac Engleske će verovatno dobiti veću minutažu...

AP Photo/Dave Thompson
AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su večeras protiv Sevilje 2:2 na domaćem terenu u okviru prvog meča četvrtfinala Lige Evrope.

Oba gola za englesku ekipu postigao je austrijski fudbaler Marsel Zabicer u 14. i 21. minutu. Gosti su smanjili rezultat u 84. minutu posle autogola Tajlera Malasije.

Do nerešenog rezultata španski tim je stigao u drugom minutu nadoknade. Najviši u skoku bio je Jusef En-Nesiri, a lopta se od igrača Junajteda Harija Megvajera odbila u mrežu.

I to će, vrlo verovatno, biti tek početak novih problema za Erika ten Haga.

Holanđanin samo što je uspeo da pronađe odbranu po svom ukusu, zadnja linija Junajteda igra vrlo dobro u drugom delu sezone (ne računajući skandalozan poraz od Liverpula), ali sada će ponovo morati na remont.

Problem je počeo sa Rafaelom Varanom koji se povredio, upravo je njega Megvajer zamenio, a na kraju je ispao i tragičar.

Navijače Junajteda će sigurno zabrinuti i zdravstveno stanje Lisandra Martineza, Argentinac je u finišu susreta morao da napusti teren zbog povrede, a izmene nije bilo.

Ukoliko se ispostavi da Ten Hag neće moći da računa na Varana i Lopeza u nekom od narednih mečeva, alterntiva će biti Megvajer...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke