Hari "runner-up" Kejn - Koje su to kosmičke sile koje mu ne daju trofej?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.02.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Došao je po trofeje, sada je frustriran.

AP Photo/Matthias Schrader
AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Hari Kejn definitivno važi za jednog od najboljih napadača današnjice, ali sigurno i za najboljeg igrača koji nikada nije osvojio titulu sa svojim timom. 

Već mu je 30 godina i bilo je jasno da sa Totenhemom ne može da stigne do trofeja u Premijer ligi, ni u Ligi šampiona, pa je promenio klub. 

Kada bi čovek razmišljao u koji klub da ode ako želi sigurnu titulu u top 5 liga Evrope, čini se da nema sigurnije opcije od Bajerna iz Minhena koji je osvajač titule u svojoj državi u poslednjih 10 godina. 

I desio se taj transfer, Kejn je stigao u Bajern, očekivao je makar titulu u domaćem prvenstvu, praktično je bio nešto što je bilo prekopotrebno timu od prošle sezone (timu koji je osvojio titulu uz dosta muke) jer je falio klasičan napadač svetske klase od odlaska Levandovskog kako ne bi bilo problema u domaćem šampionatu. 

Gle čuda, Bajern je drugi na tabeli, sada ima 5 bodova zaostatka u odnosu na Leverkuzen koji grabi ka tituli, Bavarcima je potrebno žestoko otrežnjenje, a ne čudi što je baš Hari Kejn bio najviše ljut posle poraza od "farmaceuta" u derbiju vikenda koji je za nama. 

Da ne zaboravimo, Bajern je ispao iz DFB Pokala od Sarbrikena, i tu je izgubio sve šanse za trofej. 

Kroz medije se već spekuliše da Kejn želi Murinja po svaku cenu u Bajernu, sarađivali su zajedno u Totenhemu i videli bismo koje kosmičke sile bi preovladale u slučaju saradnje njih dvojice u Bajernu iz Minhena jer je Murinjo neko ko u većini slučajeva donosi trofeje. 

Ugovor u Bajernu ga veže do 2027. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke