Heroj Bejl o tome ko treba da se stidi, iz Španije stigao novi kontranapad!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.03.2022.
10:03
Izvor: Sportske.net

Nema mira, ali sve će biti gotovo za par meseci...

Screenshot marca.com
Screenshot marca.com

Povezane vesti

Uzvratio je itekako. 

Garet Bejl je sa dva gola odveo Vels u finale baraža i približio se na korak podvigu, odnosno prvom Mundijalu za "Zmajeve" od 1958. godine. Sada na putu stoje Škotska ili Ukrajina, taj meč igra se u junu, posle toga bi bilo odigrano finale. Dakle, Bejl će morati da čeka još nekoliko meseci, a u međuvremenu je naravno odgovorio i na pisanje lista "Marka".

Najtiražniji španski sportski list vodi rat protiv Velšanina koji zarađuje godinama već 17 miliona po sezoni u Realu, ili je povređen, ili greje klupu, optužuju ga da je jedino spreman kada treba da igra za reprezentaciju. I zaista, Bejl nikada ne izdaje Vels, uvek je na raspolaganju. On je u Realu odigrao jedan meč od septembra, dakle više puta je nastupio za Velsi, bio je bolestan od korone i povređen.

Zato ga je madridski list nazvao "parazitom" koji sisa krv Reala, u klubu je od 2014. i mada je osvojio čak četiri titule prvaka Evrope (finale u Kijevu je rešio) i pregršt domaćih trofeja, on se poslednjih par godina uglavnom nalazi van tima zbog povreda.

Bejl je na pitanje da prokomentariše pisanje "Marke" i zaista sramnu sliku kojom su propratili tekst bio veoma jasan.

"Nemam šta da dokazujem bilo kome, niti da gubim vreme na takve gadosti. To dovoljno govori o njima, ne o meni. Trebalo bi da ih bude sramota, ali poznato je da oni ne znaju za stid", rekao je britanskim medijima sinoć nakon meča.

Današnja "Marka" međutim proziva Bejla zbog reči da je svaki dan koji prođe, dan manje ka rešenju njegovih problema, čime je aludirao na kraj juna kada mu ističe ugovor sa klubom. List piše da je Bejl kao i obično bio dovoljno povređen da kaže "ne" El Klasiku, ali da se čudom oporavio za par dana i zaigrao za Vels. "Marka" dodaje da je ovo napad na Real, ne na list koji za svoje tvrdnje ima dokaze u Bejlovoj minutaži i ponašanju pred svaki reprezentativni vikend, odnosno odlazak u selekciju za koju je, ponovimo, uvek tu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke