Hidink: "Pokazali smo previše respekta"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.03.2016.
23:49
Izvor: Sportske.net

Menadžer aktuelnog šampiona Engleske Gus Hidink smatra da je njegova ekipa pokazala previše respekta prema rivalu na startu utakmice ali da je i pored toga imala šanse za bolji rezultat.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija eliminisani su u osmini finala Lige šampiona pošto su u revanš susretu sa Pari Sen Žermenom poraženi rezultatom 2:1 na domaćem terenu.

Menadžer Čelsija Gus Hidink procenio je da su njegovi izabranici ušli u meč sa previše respekta prema rivalu ali da su i pored toga imali svoje šanse za dobar rezultat.

"Ušli smo u meč sa previše poštovanja za rivala i to je rezultiralo njihovom dominacijom tokom prvih deset minuta. Pari Sen Žermen je jako dobra ekipa ali smo i mi imali svoje šanse kada smo počeli da igramo" rekao je Hidink.

Pari Sen Žermen je poveo golom Antoana Rabioa ali je Čelsi do odlaska na odmor uspeo da izjednači preko Dijega Košte. Tačku na dvomeč stavio je Zlatan Ibrahimović golom u 64. minutu revanša.

"Sve se promenilo u 67. minutu. Imali smo dobru priliku da povedemo a onda se povredio i Dijego Košta... Znali smo da nije potpuno spreman ali je očajnički želeo da igra i postigao je sjajan gol" zaključio je Hidink.

Londonski "Plavci" su drugu sezonu za redom završili takmičenje u Ligi šampiona u osmini finala, a ponovo je po Čelsi bio koban šampion Francuske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelera!!!
Thursday, 10.03.2016
15:50

Zasto Pato nije igrao, ne pratim mnogo Celzi, video sam ga da su ga doveli, je l igrao uopste on?

avatar
SAB
Saturday, 12.03.2016
11:15

Nije ni sekundu bio na terenu, samo oko njega, verovatno se i on oseca ocajno jer je dosao sa zeljom da igra malo, a ne da sedi na klupu svih 90 minuta

avatar
Barcelera!!!
Sunday, 13.03.2016
13:40

Aha, ja mislio povreda neka. Pa trebalo je da udje protiv PSG-a, kad se Costa povredio...

avatar
JovicaDobrica
Thursday, 10.03.2016
07:14

Pa treba vremena da se spere sljam sa tima koje je nametnuo Smorinjo.Zalsuzena pobjeda Psg-anIbrakadabrina kazna je stigla,vucena jos od prosle sezone ;)

avatar
The KING(guapo)
Thursday, 10.03.2016
01:22

Meni je nepojmljivo da covek iskustva Hidnga,na ovaj nacin ubije Celzi pre pocetka utakmice malog Kenedija koji je levo krilo stavi na poziciju levog beka u jednoj ovakvo utakmici,drzi beskorisnog Fabregasa 90 min svaku utakmicu,strasno me je razocrao covek ne zeli da se zamera klanu drzi pojedine igrace na terenu kojima nije mesto....

avatar
West London
Thursday, 10.03.2016
01:15

Nema veze guss je ionako spasio sezonu,ipak nije ovo onaj chelsea iz 2009 s drogobom kao vođom,dao nam je puno smirio je strasti,digao nas u sredinu,možda osvoji Fa cup,i dogura do 6-7 mjesta što bi bio uspjeh s obzirom kakvu sezonu prolazimo,ali sad još samo jače i odlučnije navijam za PLAVCE.WIN,LOSE OR TIE CHELSEA TILL I DIE.KTBFFH.