Hit snimak iz Brazila, povređenog igrača razvlačili preko aut-linije kao vreću krompira

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 04.03.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Tragi-komedija.

screenshot
screenshot

Povezane vesti

Jedan od najčuvenijih srpskih komentatora Nebojša Višković je uporedio fudbal sa "barabama" u jednom od svojih viralnih citata. Snimak iz Brazila potvrđuje to pravilo.

Da u brazilskom fudbalu itekako važi ona da cilj ne bira sredstva pokazali su na komičan i nesvakidašnji način fudbaleri Botafoga u duelu sa Fluminenseom.

Fluminense i Botafogo sastali su se u 11. kolu takmičenja u kojem učestvuju samo klubovi iz savezne države Rio de Žaneiro. Gosti su pobedili rezultatom 4:2, a vođstvo su, kada je trebalo, čuvali ne birajući sredstva.

U sedmom minutu nadoknade vremena, dok je na semaforu pisalo 3:2 za goste, fudbaler Botafofa Faustino Augusto ostao je na travi, žaleći se na povredu, ali van granica igrališta.

Dok se držao za glavu, prišao mu je saigrač, uhvatio ga za ruku i odvukao u teren, u nameri da zaustavi igru i potroši još koji minut.

Usledio je brz odgovor golmana Fluminensea koji je po istom receptu Augusta potegao za noge i odvukao nazad u aut, ali dok su na terenu vladali nervoza i čarke, prišao je i rezervni igrač Botafoga, pomogao kolegi da se pridigne i još jednom ga odgurao preko linije, gde je ovaj ponovo zalegao.

Komično i nesportski, ali na kraju učinkovito pošto su gosti sačuvali svoj gol i čak stigli da u desetom minutu nadoknade uvećaju prednost i postave konačnih 4:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke