HIT TVIT - "Batali 'Vembli', daj pare za Mitra!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Teško da ćete večeras naći bolji tvit na mreži a da se tiče Aleksandra Mitrovića i pobedonosnog gola koji je postigao u duelu sa Sanderlendom.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama stigli su na korak od direktnog plasmana u Premijer ligu zahvaljujući novom pogotku koji je Aleksandar Mitrović postigao u duelu sa Sanderlendom.

Ekipa Slaviše Jokanovića slavila je rezultatom 2:1 u pretposlednjem kolu Čempionšipa i preuzela drugo mesto na tabeli, a Aleksandar Mitrović postigao je pobedonosni gol za "Kotidžere".

Više o samom meču mogli ste da čitate OVDE!

Očekivano, navijači Fulama su u transu, Mitrogol je po ko zna koji put ovog proleća izrastao u junaka i iznova "kupio" pristalice kluba sa "Krejven Kotidža".

Zbog svega što Aleksandar Mitrović ovog proleća radi u dresu Fulama navijači su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i da se obrate vlasniku kluba.

Šahid Kan ponudio je ove nedelje više od pola milijarde funti za kupovinu stadiona "Vembli", a evo šta mu je jedan od navijača Fulama poručio nakon nove sjajne partije Aleksandra Mitrovića.

"Šahide, umesto što kupujete Vembli, molim vas potrošite vaš novac na Mitrovića!", napsao je jedan od navijača Fulama

Evo još nekih komentara koji se mogu naći na "tviteru". Nema nikakve dileme oko toga koliko pristalice Fulama vole Mitra i koliko bi bile srećne kada bi Srbin naredne sezone predvodio napad Fulama u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 28.04.2018
10:17

... ON FIRE!!! na na na na na na na...

avatar
SRCE MOJE
Saturday, 28.04.2018
10:07

Mene je Mitar kupio onog trena kada je ispostovao ceo stadion a narocito Zabranjene u proslavi titule .Harizmatican je momak,posten ,ono sto zna radi korektno ima osecaj za goooo.Da ga mimoidju povrede i postace strasan centarfor.Srecno Mitre i da nam se vratis makar jos jednu sezonu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 28.04.2018
11:42

I mene je tada kupio, svaka ti cast sto se toga secas...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 28.04.2018
12:37

Da skine par kila i krene u teretanu bio bi bi jedan od najboljih na svetu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 28.04.2018
08:54

Ovaj poslednji sigurno navija za Njukasl:-D