Hladan tuš u Parizu, Mbape rekao svoje

Autor: Aleksandar Golubović
petak 02.07.2021.
14:05
Izvor: Sportske.net

Gledaćemo ga eventualno još jednu sezonu.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Talentovani francuski fudbaler Kilijan Mbape odbio je da produži ugovor sa Pariz Sen Žermenom koji mu ističe narednog leta, ali je za očekivati da i narednu sezonu provede u redovima vicešampiona Lige 1, prenosi L'Ekip.

Brzonogi fudbaler je velika želja vlasnika kluba Nasera Al-Kelaifija, ali on sebe ne bidi dugoročno na "Parku prinčeva" budući da mu je velika želja da zaigra za Real Madrid.

Tragičar Francuske na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu bi u slučaju da ovog leta ne napusti Pariz narednog otišao besplatno, što ne bi prijalo ušima katarskog šeika.

Jasno je da bi u slučaju besplatnog odlaska Mbapea PSŽ bio na velikom gubitku budući da je pre tri leta uložio ogroman novac da ga otkupi iz Monaka.

Fudbaler je trenutno na odmoru nakon teškog početka nedelje začinjenog promašenim odlučujućim penalom protiv Švajcarske koja je aktuelnog svetskog šampiona izbacila iz trke za evropsku medalju.

PSŽ je doveo Vajnalduma, Donarumu, Hakimija i Ramosa, ali ni to nije pokolebalo Mbapea u stavu da ovaj tim nije kadar za osvajanje Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke