Hladan tuš za Junajted - Poketino režirao neočekivani rasplet

Autor: Sportske Net
utorak 23.11.2021.
18:44
Izvor: Sportske.net

Srećan je u Parizu.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Maurisio Poketino jedna je od glavnih meta Mančester junajteda za mesto trenera. Po odlasku Solskjera, ovaj posao kao vršilac dužnosti obavlja Majkl Kerik. 

Fabricio Romano doneo je vesti da bi njega mogao da zameni biivši trener Barselone Ernesto Valverde, ali samo kao privremeno rešenje.

Mančester bi ukoliko bi PSŽ odlučio da pusti Poketina morao da plati oko 10 miliona funti. Međutim, sve su čeći navodi da se to neće desiti. Prvobitno je Poketino bio zainteresovan za novi angažman, ipak on je svojom izjavom upravo u Mančesteru uoči meča sa Junajtedovim gradskim rivalom u Ligi šampiona, to i demantovao.

"Srećan sam u Parizu. Upoznao sam grad dobro i kao igrač i kao trener i  uvek sam živeo u ovakvom okruženju. Stvari koje se dešavaju nisu moja odgovornost. Ono što hoću da kažem je da sam srećan u Parizu", rekao je Argentinac, pa se osvrnuo na glasine o preuzimanju "đavola".

"Ja nisam dete. Ceo život sam proveo igrajući fudbal i sada treniram više od 12 godina. Mi smo u poslu gde glasine postoje, razumem ih. Fokusirani smo na sutra i daćemo sve da pobedimo", završio je Poketino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke