Hoće li ''Grof'' upoznati Nejmara?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
22:44
Izvor: Sportske.net

Novi momenti...

arsenaltula.ru
arsenaltula.ru

Povezane vesti

Posle odlične sezone sa Arsenalom iz Tule, sa kojim je osvojio sedmo mesto na kraju ruske Premijer lige, Miodrag Božović je odlučio da stavi tačku na ovu epizodu u svojoj karijeri i potraži neki novi izazov.

Odmah su se pojavile spekulacije da bi mogao da preuzme Zenit iz Sankt Petersburga koji se rastao sa Robertom Manćinijem, ali iz dana u dan sve je manje izvesna ta opcija. U prvom planu su sada Mauricio Sari i Sergej Semak, a Božovića su potom počeli da povezuju i sa moskovskim Spartakom.

Ipak, pitanje je da li će Moskovljani menjati trenera ovog leta, Italijan Masimo Karera je nedavno dobio podršku, pa se u vezi Božovića pojavila još jedna moguća opcija.

Naime, ruski ''Sport Ekspres'' otkrio je da su za crnogorskog stručnjaka intertesovanje pokazali i pojedini klubovi iz Francuske, ali se ne navode imena tih klubova.

Ukoliko bi se ove najave obistinile i ukoliko se radi i prvoligaškim klubovima u Francuskoj, popularnog ''Grofa'' mogli bismo da naredne sezone gledamo i u mečevima protiv Pari Sen Žermena na čelu sa njihovom prvom zvezdom Nejmarom.

Ali, da prvo sačekamo rasplet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke