Hoće li i ''Bambi'' Tošić u trenere?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.06.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

Ruski novinari pokrenuli i to pitanje.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pre par dana, trener kazahstanskog Tobola Grigori Babajan napustio je klupu ovog kluba, pošto je odlučio da prihvati ponudu moskovskog CSKA da postane član stručnog štaba ''Armejaca''.

Tim povodom ruski novinari su kontaktirali Zorana Tošića, fudbalera Tobola koji je sjajnu karijeru svojevremeno izgradio upravo u CSKA.

On je pohvalio svog dosadašnjeg trenera, uveren da će se odlično snaći u moskovskom klubu.

''Drago mi je zbog njega, jer ga doživljavam kao stručnjaka sa sjajnom budućnošću. On je otvorena osoba, to sam shvatio iz samo dva meseca rada sa njim. O njemu mogu da kažem samo pozitivne stvari, a CSKA voli da poziva mlade i perspektivne trenere. On je poput Leonida Sluckog. Mislim da je Babajan sposoban da vrati CSKA na prethodni nivo zajedno sa Aleksejem Berezutskim.  Iznenadio sam se što je sredinom sezone odlučio da pređe u CSKA, međutim, s druge strane, razumem da takvu šansu ne treba propustiti. Tokom ova dva meseca video sam kakva je osoba i trener, tako da sam siguran u njega.

Nije se konsultovao sa mnom. Koliko sam razumeo, opcija sa prelaskom u CSKA pojavila se pre nekoliko dana, odmah posle utakmice sa Astanom, 13. juna je odleteo na pregovore, tako da nije bilo mogućnosti za razgovor'', otkrio je Tošić u razgovoru za ''RIA Novosti''.

Usledilo je pitanje i da li Tošić razmišlja da se posveti trenerskom poslu po završetku igračke karijere i da li bi u toj ulozi mogao da se vrati u CSKA.

''Dok sam još uvek fudbaler, nadam se da ću nastaviti sve dok mi zdravlje to dozvoljava. Posle toga, naravno, videćemo. Mnogo volim taj klub. Naravno, posle fudbala razmišljaću o drugom poslu. Ako neka ponuda dođe od CSKA, biće mi veoma drago'', istakao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke