Pogba "odjavio" Solskjera

Autor: Sportske Net
sreda 27.10.2021.
08:24
Izvor: Sportske.net

Francuz je indisponiran.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenosi "San" Pol Pogba bojkotuje i negoduje ostanak trenera Mančester junajteda Olea Gunara Solskjera, nakon što je izostavljen iz startne postave u ponižavajućem porazu od Liverpula 5:0.

Francuski vezista nije započeo derbi okršaj i iako je ušao na poluvremenu, isključen je posle 15 minuta u drugom poluvremenu zbog snažnog starta nad Keitom.

Solskjerova pozicija menadžera je ugrožena, iako će Junajted za sada zadržati Norvežanina.

Pogba se izvinio saigračima zbog crvenog kartona na "Old trafordu", ali posle poraza nije ništa rekao Solskjeru.

Pogbina budućnost je pod velikim znakom pitanja, jer 28-godišnjaku ugovor sa Mančester junajtedom ističe na kraju ove sezone, 2021/22, ali sada je dodatno uzburkana. 

Pogbin agent Mino Rajola je insistirao da nema "novosti" u vezi sa tekućim ugovorom veziste. Ako Pogba ne pristane na produženje pre januara, biće mu dozvoljeno da razgovara o uslovima i potpiše predugovor sa drugim klubom pre preseljenja sledećeg leta.

On je povezivan sa prelaskom u Real Madrid, Barselonu, Juventus i Pari Sen Žermen, dok Junajted želi da zadrži veznog igrača.

Na pitanje o pregovorima o novom dogovoru, Rajola je za "Tajms" rekao: „Moraćete da pitate Mančester junajted o tome. U ovom trenutku sve je mirno. Nema novosti".

Sve više se spekuliše da bi Pogba verovatno mogao da napusti Junajted ukoliko Solskjer ostane, a da bi u suprotnom ostao u timu. Slično je bilo i sa Žoze Murinjom, ali je Francuz ovu bitku dobio. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke