Hoće li se Ćavi predomisliti? Igrači složni, ali samo jedan čovek može da ga natera

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.03.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Plasman u četvrtfinale Lige šampiona (ne) menja stvari.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je uspela da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona prvi put još od sezone 2019/20, ali to za sada neće naterati Ćavija Ernandesa da ostane.

Trener Barselone potvrdio je nakon pobede nad Napolijem da se kod njega ništa nije promenilo i da smatra da je ekipi potrebna nova energija od naredne sezone.

"Jedva čekam da se Liga šampiona vrati na "Kamp nou" i naravno da ću uživati, ali samo kao navijač. Moja odluka se nije promenila", rekao je Ćavi.

Za razliku od Ćavija, mnogi igrači su nakon pobede nad Napolitancima poručili da žele da on ostane na klupi i naredne sezone. To su rekli i Ronald Arauho i Fermin Lopez, a ranije i mnogi drugi, međutim, katalonski izvori pišu da jedini čovek koji može da natera Ćavija da se predomisli je - Đoan Laporta.

Predsednik Barse opipava sve opcije, Pini Zahavi mu nudi Hansija Flika, a velike su šanse da i Julijan Nagelsman bude slobodan nakon EP. 

Za sada, sve ostaje isto, Ćavi odlazi na kraju sezone, iako ima ugovor, ali, u Kataloniji se provlači misao da bi dobri rezultati i ovakva igra kao protiv Napolija mogli da promene njegovu odluku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke