Hodžson možda i ne bude kratkoročno rešenje?

Autor: Mladen Heleta
sreda 17.05.2023.
18:25
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak bi mogao da nastavi da vodi Kristal Palas.

Beta/Nigel French/PA via AP
Beta/Nigel French/PA via AP

Povezane vesti

Uprava Kristal Palasa i menadžer Roj Hodžson razgovaraće o dugoročnim planovima, posle dobrih rezultata koje je ekipa ostvarila pod njegovim vođstvom u Premijer ligi.

Čelnici Kristal Palasa žele da razgovaraju sa 75-godišnjim trenerom na kraju sezone, kao bi saznali kakvi su njegovi kratkoročni i dugoročni planovi, preneo je danas Skaj. 

Hodžson je najstariji trener u istoriji Premijer lige, a ugovor je potpisao do kraja sezone.

Londonski klub želi da razmotri sve opcije pre nego što donese odluku o treneru. Hodžsonov zadatak bio je da obezbedi opstanak u Premijer ligi i on je to uradio, a trenutno se koncentriše samo na poslednje dve utakmice u sezoni, na gostovanju protiv Fulama i protiv Notingem Foresta na domaćem terenu. 

On je u martu na klupi zamenio Patrika Vijeru, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata i 12 uzastopnih utakmica u Premijer ligi bez pobede.

Otkako je Hodžson došao, ekipa je ostvarila pet pobeda u osam utakmica, izašla iz zone ispadanja, a sada je na 12. mestu na tabeli sa 43 boda, 12 više od Lidsa koji je prvi ispod "crte".

Hodžson je tokom svoje bogate karijere već vodio Palas i bio uspešan, njegova reč se sluša u ovom klubu i ukoliko reši da nastavi da se bavi trenerskim poslom, nema sumnje da će to raditi u ovom timu i sledeće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke